Keskiyön karaokeristeily 22.6 klo 21:00 alkaen

toukokuuta 28, 2012
Iskelmä Rovaniemi järjestää yhteistyössä Kemijoen Helmen ja Valdemarin kanssa Keskiyön karaokeristeilyn juhannusaattona 22.6.
Mikäli vietät juhannuksesi kaupungissa on tämä tapahtuma aivan loistava mahdollisuus viettää haustaa, kuunnella hyvää musiikkia, laulaa karaokea sekä kokea aivan uskomaton Kemijoen juhannustunnelma. Tilaisuus sopii loistavasti niin ryhmille kuin pienemmillekin porukoille. Yksinkin kannattaa lähteä, sillä risteily ei jätä ketään kylmäksi.

Risteilyn ohjelmajuontajana ja karaokeisäntänä toimii Iskelmä Rovaniemen myyntipäällikkö Timo Tapaninen.

Risteily starttaa Lainaanrannasta 22.6 klo 21:00 ja saapuu perille juhannusaaton puolella klo 00:30. Sen jälkeen risteilyvierailla on mahdollisuus lähteä kuuntelemaan Kari Vepsää Valdemariin hintaan 15 €.

Liput risteilylle maksavat 20 euroa, mikä on vähän 3,5 tunnin tunnelmalliselta risteilystä. Valdemari on luvannut sytyttää hienon kokon keskiyöllä ja toki pääsemme seuraamaan tätäkin aivan loistavasta kuvakulmasta.

Nyt siis kaikki varmistamaan paikkansa risteilylle. Ilmoittautujat pääsevät laivaan ensimmäisenä, kunhan lunastavat lippunsa ennen 20:30. Sen jälkeen vapaat paikat menevät myyntiin.

Ilmoittautua voit tästä. 


Email again:

Lisää kommentti

Nimi
Sähköposti
Kommentti